Veel gestelde vragen

Hier zal u waarschijnlijk alle antwoorden op uw vragen vinden.

Algemene vragen

De bedoeling van dit platform is om ondernemers, handelaars, zelfstandigen, bedrijven, verenigingen, enz... een plaats te bieden waar ze gemakkelijk per regio gevonden kunnen worden.
Ondernemers in de buurt geeft daadwerkelijk de kans om GRATIS van dit platform gebruik te maken. Er zijn ook betalende upgrades mogelijk voor enkele tientallen euro's en geen honderden euro's of zelfs duizenden.
Zoals u waarschijnlijk weet zijn webmasters sinds 25 mei 2018 verplicht om een "Privacy Chapter" te bepalen en te plaatsen op hun website. Ook Ondernemers in de buurt. We zorgen met veel respect voor alle veiligheid van de door u toegestuurde informatie en foto's zoals het wettelijk is vastgelegd.
Op de pagina "Inschrijven" hoeft u enkel uw naam en uw email adres in te geven. Lees ons Privacybeleid en vink aan dat u het gelezen heeft. Klik op verzenden en uw aanvraag is binnen. Kort na uw inschrijving zal u een mail ontvangen waar u zich als gratis of betalend account zal kunnen registreren zonder enige contractuele verbindingen.

Gratis of betalend?

Gratis is gratis bij OIB, ondernemers in de buurt.

Een gratis account op de online ondernemersgids geeft nuttige maar beperkte informatie over u weer. U zal altijd vindbaar zijn.

Uiteraard kan u een uitgebreider account aanmaken, met meer info, foto’s enz. Dan betaalt u een kleine bijdrage. In bijlage vindt u een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Dat maakt de ondernemersgids daarom zo uniek tegenover de andere en duurdere. U bepaalt zelf wat u betaalt; niets, 35, 55 of 175 per jaar. Aan u de keuze.

Dus om nog eens op uw vraag te antwoorden, JA het kan GRATIS.

Uiteraard zullen betalende accounts meer informatie en zelfs foto's of video's kunnen plaatsen dan de gratis accounts. Voor een duidelijk overzicht verwijzen we u graag naar de "Prijzen" pagina.

Dit is ook één van de grote verschillen met andere "aanbieders". We werken niet met contracten of verbindingen. Als u bent ingeschreven, gratis of betalend, kan u eender wanneer vragen om uw account te verwijderen. Binnen de 48 uur zal u verwijderd zijn van de website. Let wel: voor betalende accounts: er wordt nooit geld teruggestort!

Dat bepaalt u zelf. Neem een kijkje op de "Prijzen" Pagina.